Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Meijer samen met Bosz en Slot genomineerd voor prijs voor trainer van het jaar in de eredivisie Breda loopt massaal uit voor promotiefeest NAC op Grote Markt Is NAC wel klaar voor eredivisie? ‘Zolang iedereen zich tegen de club aan blijft bemoeien, blijft het een lastig verhaal’ Advertentie Zoons bestierden drugshandel vanuit slaapkamers ouderlijk huis, vader vreest nu op straat te komen Mogelijk schietincident bij Nijmeegs winkelcentrum, politie doet onderzoek Peter Bosz en Arne Slot strijden met drie andere kandidaten om Rinus Michels Award Drie gewonden bij ruzie tussen groep jongeren in Oss, minderjarige jongen in nek gestoken Advertentie Ze werden stapelverliefd, maar MAFS-Laura en Cathalijne zijn nu toch uit elkaar Ze werden stapelverliefd, maar MAFS-Laura en Cathalijne zijn alsnog uit elkaar Seizoen vol pech en verkeerde keuzes: zo kwam Excelsior na droomstart toch nog in de problemen Netflix, Tinder en Hello Fresh spelen met abonnementen handig in op lakse klant: ‘Naïef en onoplettend’ Netflix, Tinder en Hello Fresh spelen met abonnementen handig in op lakse klant Grote schoonmaak aanstaande na teleurstellend seizoen voor Excelsior: dit is wat er misging Bedrijven spelen handig in op lakse klant die abonnementen afsluit: ‘Naïef en onoplettend’ Man (59) overleden na steekpartij Wijchen, verdachte (48) aangehouden Na Lieke Martens kondigt ook Daniëlle van de Donk afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen Diploma coach betaald voetbal voor Nicky Hofs Betuwse campings tellen opnieuw af naar hoogwaterdagen: ‘Echt balen’ Nederlander beschuldigd van het bekladden van een muur in historisch Herculaneum Ruben en Debby zijn geliefden en zakenpartners: ‘We kunnen overal werken, alleen een laptop nodig’ Hoop na maandenlange revalidatie Viktor Brand, Jochem Myjer onthult wie zijn grappen influisterde Formatie: verdeling van ministersposten is nog een probleem Stankoverlast onthult luguber drama: ‘Leef jij nog?’ Wat erg helpt: een charmant spleetje tussen haar tanden La Place gaat alleen verder, Jumbo blijft aandeelhouder Hockeyster Michelle is de eerste in een broekje: ‘Waarom zou je als vrouw per se een rokje moeten dragen?’ Ian Maatsen ondanks blunder in finale opgenomen in Champions League-elftal van het jaar Hoe je een hole-in-one slaat? ‘Op de vlag mikken en laat die bal vooral róllen’ Geen fun meer? Cyndi Lauper (70) kondigt afscheid aan
  • 03-06-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (1)

    Een opvangcentrum voor Angolese vluchtelingen in Angola zelf reduceerde het aantal minderjarige alleenstaande asielzoekers uit dit land in Nederland tot nul. Dat zegt VVD-Europarlementariër Bart Groothuis. Deze bewering is onjuist, blijkt uit onderzoek voor de Factcheck-marathon in aanloop naar de Europese verkiezingen.

    Lees meer

  • Meijer samen met Bosz en Slot genomineerd voor prijs voor trainer van het jaar in de eredivisie

    03-06-2024 18:25 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (2)

    NEC-trainer Rogier Meijer maakt kans om uitgeroepen te worden tot de beste trainer van dit seizoen in de eredivisie. De Doetinchemmer is samen met onder anderen Peter Bosz en Arne Slot genomineerd voor de Rinus Michels Award.

    Lees meer

  • Breda loopt massaal uit voor promotiefeest NAC op Grote Markt

    03-06-2024 18:06 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (3)

    De spelers van NAC zijn op de Grote Markt in Breda gehuldigd voor het bereiken van de eredivisie. De club uit Breda won de finale van de play-offs van Excelsior ondanks de 4-1-nederlaag afgelopen zondag. De ploeg van coach Jean-Paul van Gastel had de eerste wedstrijd met 6-2 gewonnen. NAC keert na vijf seizoenen in de eerste divisie terug naar het hoogste niveau.

    Lees meer

  • Is NAC wel klaar voor eredivisie? ‘Zolang iedereen zich tegen de club aan blijft bemoeien, blijft het een lastig verhaal’

    03-06-2024 17:57 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (4)

    Na de thriller tegen Excelsior van zondag keert NAC na vijf seizoenen terug in de eredivisie. Aan de entourage zal het straks niet liggen in het Rat Verlegh Stadion, dat tweewekelijks uitverkocht zal zijn. Maar is de club sportief en organisatorisch wel toe aan promotie?

    Lees meer

  • Advertentie

  • Zoons bestierden drugshandel vanuit slaapkamers ouderlijk huis, vader vreest nu op straat te komen

    03-06-2024 17:49 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (5)

    Een keurige woning in een Tielse vinexwijk moet drie maanden op slot, nadat in de slaapkamers van twee thuiswonende zoons een flinke hoeveelheid harddrugs werd aangetroffen. De vader van het tweetal was nergens van op de hoogte en wil met een rechtszaak de sluiting tegen gaan: ,,Dit voelt zó onrechtvaardig.”

    Lees meer

  • Mogelijk schietincident bij Nijmeegs winkelcentrum, politie doet onderzoek

    03-06-2024 17:44 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (6)

    In de buurt van winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen is maandagmiddag op straat mogelijk een schietincident geweest. Nabij de bibliotheek was een tijdje veel politie op de been. Er is niemand gewond geraakt, zo meldt de politie.

    Lees meer

  • Peter Bosz en Arne Slot strijden met drie andere kandidaten om Rinus Michels Award

    03-06-2024 17:28 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (7)

    PSV-trainer Peter Bosz en Feyenoord-coach Arne Slot zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award. De naar Liverpool vertrekkende Slot won de prijs voor beste trainer van de eredivisie de laatste twee keer.

    Lees meer

  • Drie gewonden bij ruzie tussen groep jongeren in Oss, minderjarige jongen in nek gestoken

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (8)

    OSS - Drie jongeren zijn maandag gewond geraakt bij een conflict ter hoogte van de Burcht-Apotheek in Oss. Een van de slachtoffers, een minderjarige, is gestoken in zijn nek.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Ze werden stapelverliefd, maar MAFS-Laura en Cathalijne zijn nu toch uit elkaar

    03-06-2024 17:14 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (9)

    Ze waren het verrassende koppel uit Married at first sight in 2023, maar Laura en Cathalijne zijn nu toch uit elkaar. Dat laat de laatstgenoemde weten op Instagram Stories. Wel schrijft ze dat ze samen een avontuur hebben beleefd waar ze fijn op terugkijkt.

    Lees meer

  • Ze werden stapelverliefd, maar MAFS-Laura en Cathalijne zijn alsnog uit elkaar

    03-06-2024 17:14 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (10)

    Ze waren het verrassende koppel uit Married at first sight in 2023, maar Laura en Cathalijne zijn nu toch uit elkaar. Dat laat laatstgenoemde weten op Instagram Stories. Wel schrijft ze dat ze samen een avontuur hebben beleefd waar ze fijn op terugkijkt.

    Lees meer

  • Seizoen vol pech en verkeerde keuzes: zo kwam Excelsior na droomstart toch nog in de problemen

    03-06-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (11)

    Na een krankzinnige voetbalavond viel zondagavond het doek voor Excelsior. Na twee jaar Eredivisievoetbal wacht weer het moeras van de Keuken Kampioen Divisie. Hoe is het mogelijk dat Excelsior na een geweldige seizoenstart toch nog is gedegradeerd? Tijd voor een samenvatting van een bijzonder seizoen.

    Lees meer

  • Netflix, Tinder en Hello Fresh spelen met abonnementen handig in op lakse klant: ‘Naïef en onoplettend’

    03-06-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (12)

    Van onderbroeken tot toiletpapier: je kan tegenwoordig voor de gekste dingen abonnementen afsluiten. En dat doen we dan ook massaal. Toch hebben we vaak geen idee welke abonnementen we precies hebben afgesloten, of wat dat kost. Bedrijven spelen slim in op naïeve klanten die niet goed opletten bij het afsluiten van abonnementen. Wat kun je daar zelf tegen doen?

    Lees meer

  • Netflix, Tinder en Hello Fresh spelen met abonnementen handig in op lakse klant

    03-06-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (13)

    Van onderbroeken tot toiletpapier: je kan tegenwoordig voor de gekste dingen abonnementen afsluiten. En dat doen we dan ook massaal. Toch hebben we vaak geen idee welke abonnementen we precies hebben afgesloten, of wat dat kost. Bedrijven spelen slim in op naïeve klanten die niet goed opletten bij het afsluiten van abonnementen. Wat kun je daar zelf tegen doen?

    Lees meer

  • Grote schoonmaak aanstaande na teleurstellend seizoen voor Excelsior: dit is wat er misging

    03-06-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (14)

    Na een krankzinnige voetbalavond viel zondagavond het doek voor Excelsior. Na twee jaar Eredivisievoetbal wacht weer het moeras van de Keuken Kampioen Divisie. Hoe is het mogelijk dat Excelsior na een geweldige seizoenstart toch nog is gedegradeerd? Tijd voor een samenvatting van een bijzonder seizoen.

    Lees meer

  • Bedrijven spelen handig in op lakse klant die abonnementen afsluit: ‘Naïef en onoplettend’

    03-06-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (15)

    Van onderbroeken tot toiletpapier: je kan tegenwoordig voor de gekste dingen abonnementen afsluiten. En dat doen we dan ook massaal. Toch hebben we vaak geen idee welke abonnementen we precies hebben afgesloten, of wat dat kost. Bedrijven spelen slim in op naïeve klanten die niet goed opletten bij het afsluiten van abonnementen. Wat kun je daar zelf tegen doen?

  • Man (59) overleden na steekpartij Wijchen, verdachte (48) aangehouden

    03-06-2024 16:56 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (16)

    De 59-jarige man die zondagmiddag zwaargewond raakte bij een steekincident in Wijchen is overleden. Dat meldt de politie. Een man van 48 jaar uit Wijchen is aangehouden als verdachte.

    Lees meer

  • Na Lieke Martens kondigt ook Daniëlle van de Donk afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen

    03-06-2024 16:45 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (17)

    Na Lieke Martens neemt nog een ervaren speelster afscheid van het Nederlands elftal. Danielle van de Donk wil nog door tot en met het EK van volgend jaar in Zwitserland, maar wil daarna stoppen als international.

    Lees meer

  • Diploma coach betaald voetbal voor Nicky Hofs

    03-06-2024 16:42 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (18)

    Nicky Hofs stapt ‘met trots’ de zomer in. De Arnhemmer heeft het diploma coach betaald voetbal binnen. Hij kan zo als hoofdtrainer bij de profs aan de slag.

    Lees meer

  • Betuwse campings tellen opnieuw af naar hoogwaterdagen: ‘Echt balen’

    03-06-2024 16:30 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (19)

    Boekingen afzeggen en al gearriveerde kampeerders naar een droog plekje verwijzen. Deze dagen zijn dat de werkzaamheden op camping De Grote Altena in Oosterhout en Camping Waalstrand in Gendt. Komende vrijdag lopen de kampeerterreinen opnieuw onder water. En in Doornenburg wordt een bouwplaats ontruimd.

    Lees meer

  • Nederlander beschuldigd van het bekladden van een muur in historisch Herculaneum

    03-06-2024 16:02 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (20)

    Een Nederlandse toerist wordt in Italië beschuldigd van het bekladden van een muur met een fresco in Herculaneum. De muur is onderdeel van een woning in het archeologische gebied.

    Lees meer

  • Ruben en Debby zijn geliefden en zakenpartners: ‘We kunnen overal werken, alleen een laptop nodig’

    03-06-2024 16:00 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (21)

    Behalve geliefden zijn Debby en Ruben zakenpartners. ‘Fijn om naar de sauna te gaan, dan praten we even niet over ons werk,’ vertelt Debby in de Mezza-rubriek Geld & Geluk.

    Lees meer

  • Hoop na maandenlange revalidatie Viktor Brand, Jochem Myjer onthult wie zijn grappen influisterde

    03-06-2024 15:59 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (22)

    Korte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de week vernieuwd.

    Lees meer

  • Formatie: verdeling van ministersposten is nog een probleem

    03-06-2024 15:37 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (23)

    PVV, VVD, NSC en BBB zijn het nog niet eens over de vraag hoe het nieuwe kabinet er precies uit komt te zien. De formatiegesprekken over de verdeling van de ministersposten lopen stroever dan verwacht.

    Lees meer

  • Stankoverlast onthult luguber drama: ‘Leef jij nog?’

    03-06-2024 15:34 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (24)

    De naden en kieren in zijn woning had hij met pur dichtgespoten of met tape afgeplakt. Slapen deed hij soms in zijn auto, soms in een tentje in zijn tuin, maar al tijden niet meer thuis. Zondag werd duidelijk waarom: George van T. (48) had al weken een lijk in zijn huis. En dat begon te ruiken.

    Lees meer

  • Wat erg helpt: een charmant spleetje tussen haar tanden

    03-06-2024 15:32 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (25)

    Ben achter met bioscoopbezoek. In mijn agenda staat een lijstje van films die ik per se wil zien, bijvoorbeeld een Franse film met een Engelse titel: The Beast.

    Lees meer

  • La Place gaat alleen verder, Jumbo blijft aandeelhouder

    03-06-2024 15:27 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (26)

    Restaurantketen La Place koppelt zich los van Jumbo, maar de supermarkt blijft vooralsnog wel verbonden als aandeelhouder. Ook producten van La Place blijven te koop in de supermarkt.

    Lees meer

  • Hockeyster Michelle is de eerste in een broekje: ‘Waarom zou je als vrouw per se een rokje moeten dragen?’

    03-06-2024 15:23 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (27)

    Hockeyen in een broekje in plaats van in een rokje. Het klinkt misschien heel normaal, toch is Michelle Fillet (26) uit Zwolle de eerste speelster in de hoofdklasse die in een broekje speelt. ,,Niemand weet waarom alle speelsters een rokje dragen, het is gewoon altijd zo geweest.’’

    Lees meer

  • Ian Maatsen ondanks blunder in finale opgenomen in Champions League-elftal van het jaar

    03-06-2024 15:20 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (28)

    Ian Maatsen beleefde met Borussia Dortmund een droomseizoen in Europa, al werd de finale voor de Nederlander een wedstrijd om snel te vergeten. Ondanks zijn blunder in de slotfase bij de 2-0 van Real Madrid wordt hij door de UEFA beloond voor een verder uitstekende reeks, met een eervol plekje in het Champions League-elftal van het jaar.

    Lees meer

  • Hoe je een hole-in-one slaat? ‘Op de vlag mikken en laat die bal vooral róllen’

    03-06-2024 15:20 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (29)

    De kans op een hole-in-one is vele malen kleiner dan de kans om in één keer Yahtzee te gooien. Sommige golfers jagen die ultieme droom hun hele leven na, zonder dat hij uitkomt. Giesbert Gommers (36) is wat dat betreft verwend. Hij sloeg in zijn carrière al zeven keer direct een bal vanaf de afslag in de hole. Geluk? Of is er meer?

    Lees meer

  • Geen fun meer? Cyndi Lauper (70) kondigt afscheid aan

    03-06-2024 15:02 via gelderlander.nl

    Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (30)

    Cyndi Lauper neemt afscheid van het podium. De 70-jarige zangeres heeft maandag een afscheidstournee aangekondigd. Het gaat vooralsnog alleen om Noord-Amerikaanse optredens. Lauper begint haar tournee in oktober in Canada.

    Lees meer

  • Factcheck: werkte de opvang van Angolese asielzoekers in eigen land echt zo goed? - Ede nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Lakeisha Bayer VM

    Last Updated:

    Views: 6305

    Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

    Reviews: 88% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Lakeisha Bayer VM

    Birthday: 1997-10-17

    Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

    Phone: +3571527672278

    Job: Manufacturing Agent

    Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

    Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.