Aalsmeerderweg 278 Aalsmeer (woonhuis) - te koop bij Huisman Hoogendoorn Makelaars en Taxateurs (2024)

Ben je op zoek naar een woning met karakter en volop mogelijkheden? Deze twee-onder-een-kapwoning, gelegen op een gunstige locatie aan de Aalsmeerderweg 278 in Aalsmeer, biedt precies dat!

De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer heeft een fijne lichtinval dankzij de grote raampartij. De woonkamer is compleet met een gezellige schouw en een laminaat vloer die de karaktervolle sfeer van de woning benadrukt.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken uitgerust met een 4-pits gaskookplaat.

De keuken leidt naar de hal aan de zijkant van de woning die tevens als entree kan worden gebruikt. Via deze hal betreedt u de badkamer voorzien van een douche en toilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime slaapkamer met dakkapel en een wastafel, hiernaast bevindt zich een extra kamer die je naar eigen wens kunt gebruiken.

De achtertuin biedt toegang tot het bijgebouw, waar je maar liefst drie extra kamers aantreft. De kamers bevinden zich aan de achterzijde van het bijgebouw. De ruimste kamer heeft openslaande deuren naar het terras. De andere twee kamers zijn via deze ruime kamer te bereiken. Ook is er een wasruimte aanwezig, voorzien van de cv-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

De woning heeft een riante voortuin van circa 25 meter lang, hier kunt u meerdere auto’s parkeren op eigen terrein.

De achtertuin is fraai aangelegd en gelegen op het zuidoosten. Achter het bijgebouw ligt een terras aan sierwater, waardoor je optimaal van de buitenlucht kunt genieten. Dit terras beschikt over een zwemtrap zodat u op de warme zomerdagen een heerlijke duik kunt nemen.

Op fietsafstand bevindt zich het winkelcentrum Nieuw-Oosteinde met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook het gezellige oude dorp van Aalsmeer met een verscheidenheid aan winkels, supermarkten en horecagelegenheden is op korte afstand.

Liever een dagje winkelen? Dan ben je binnen 15 autominuten in het gezellige Stadshart Amstelveen.

In de zomer is het heerlijk recreëren en watersporten bij de Westeinderplassen.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar Amstelveen, Hoofddorp, en Schiphol. Grote steden als Amsterdam en Haarlem zijn te bereiken binnen een half uur. De uitvalswegen A4, A5 en A9 zijn zeer goed bereikbaar.

Bijzonderheden

– Authenthieke twee-onder-één-kapwoning op ruim perceel;

– Op de begane grond treft u de woonkamer, de keuken en de badkamer;

– Op de eerste verdieping treft u de slaapkamer met dakkapel met daaraan een extra kamer;

– Bijgebouw met drie kamers, een berging en een wasruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger;

– Ruime voortuin met genoeg parkeergelegenheid;

– Achtertuin gelegen op het zuidoosten;

– Terras aan sierwater met zwemtrap;

– Dubbel glas met kunstof kozijnen;

– Gunstig gelegen nabij winkelcentrum Nieuw-Oosteinde

– Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen naar Amstelveen, Amsterdam en Hoofddorp.

NOTARISKEUZE
De koper mag de notaris aanwijzen waar de eigendomsoverdracht plaats zal gaan vinden. Deze notaris dient kantoor te houden in Aalsmeer, Uithoorn of
Amstelveen, of binnen een straal van 5 kilometer van het verkochte object. Indien koper echter een notaris wenst aan te wijzen die kantoor houdt buiten voorgenoemd gebied, dan zijn de verkoper en diens makelaar gerechtigd kosten bij de koper in rekening te brengen. Deze kosten hangen
samen met het extra beslag op productiemiddelen en tijd. De kosten worden berekend aan de hand van een nog nader op te geven uurtarief
alsmede een vergoeding van € 0,28 per kilometer.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Huisman Hoogendoorn Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een eigen deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Aalsmeerderweg 278 Aalsmeer (woonhuis) - te koop bij Huisman Hoogendoorn Makelaars en Taxateurs (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 5872

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.